Golfresor

Temaresor blir alltmer populära. Golfresor är inget undantag. Fler och fler resebyråer och speciella researrangörer anordnar golfresor till när och fjärran. En golfresa är en kombination av en härlig semester och möjligheten att spela golf på roliga och intressanta banor runt om i hela världen. Året runt! Genom att åka på golfresor kan man utöka säsongen och lära sig mycket genom att spela på olika banor.

GolfresorDär det finns turister, finns det även golfbanor. Och där det finns golfbanor arrangeras givetvis också golfresor. Vilket mål man väljer beror på när man vill resa och hur duktig man är på att spela golf.

Det finns många researrangörer som ordnar golfresor för såväl privatpersoner som grupper och företag. Golfresor runt om i Sverige och i världen blir alltmer populära och kommer i många olika former och prisklasser. I de allra flesta paket ingår såväl boende som green-fees. Det finns även flera företag som erbjuder bekväma all-inclusive paket och man kan välja att bo i såväl slott (bokstavligen!) som i koja. Det gäller dock att välja sitt resmål och resebolag med omsorg.

För en nybörjare kanske inte proffsbanorna är så njutningsfulla spelplatser, medan en duktig spelare skulle få tråkigt på en enkel bana. Den som också vill se andra saker och uppleva en vacker natur bör givetvis välja ett resmål med fler alternativ än bara golf och golfbanor med en härlig natur runt omkring.

Riktigt seriösa researrangörer ger också starttider när man själv vill ha dem och inte minst en god beskrivning över vilka banor som man får spela på och vilken svårighetsgrad hålen ligger på. Rätt vald kan en golfresa vara såväl en njutningsfull upplevelse som ett sätt att blir bättre på golf på.

Här är några exempel på sidor som erbjuder färdiga paket:

  • Ving Golf
    – Mer än 30 års erfarenhet av golfresor. Enormt utbud.
  • Golf Plaisir
    – Skandinaviens största specialiserade golfresearrangör.